UMUT

 Geleceğe dair geçmişi içinde olmayan ve izini kaybettiren bir  umut (yol) olabilir.Gidilesi dönülmesi akla bile gelmeyen yollar. Yada doğmuş olabilir. Unutan hatta hafıza yitiren gözleri görmeyip kulakları duymaya da olabilir. Ama mutlu olunsun güller açsın şarkılar söylensin hep bahar olsun, kışın bile. umut etmek değil yaşamak olsun amaç. tek seferlik değil ömürlük olsun duygular.Yalnız değil  birlikte olsun tüm anılar.
Sonu gelmesin, zaman bilinmesin,  "an" yakalanıp yalnızca yaşansın . Engeller çıkmasın çıkarsa da geçip gidilsin ne olmuş diye bakılmasın bile. 
Hiç susmasın aşk, dil sussa, sözler; gözler sussa,bedenler; konuşsun. Zaman nedir ne için vardır, adı bile geçmesin. Elbet güneş den anlarız sabahı.Elbet aydan, dolunaydan anlarız geceyi. Loşluk sarsın içimizi odamız gibi, deniz maviliği vursun aradan usul usul. Yaklaşsın kızıl güneş yana yana yüzümüze doğru, tıpkı biz gibi.
Her şey birbirine karışsın gece gündüze, zaman geleceğe ve sen ise yalnız bana.

Kokunla, başımı döndürmelisin.Aşkın dansıyla sarhoş olup kollarında bayılmalıyım. Sonra beni öpmeli ve kendime getirmelisin. Bir gerçeğe kanalım, gözümüzü özlem bürüsün. Deli divane edip kendimizden geçirsin, gelmemecesine, son nefese kadar sürsün. Aşk adıyla büyüsüne kapılıp ona tümüyle inanalım sevgilim.
Sana tarif bitmez, arzuda kalan kalp ve akılla sonsuz bir sevgi var.İçinde türlü türlü huylar var. Sonunda da hep bir gülümseme var. Kadife sese karşılık  kocaman bir gülümseme
.. 








Yorumlar

Popüler Yayınlar